Preskočiť na obsah

Aký letný tábor vybrať pre vaše dieťa?

Prázdniny sú tu a vy ešte neviete, ako vyplniť voľný čas vašich detí? Letný tábor je skvelým riešením. Na výber máte množstvo typov táborov: jazykové, športové, adrenalínové, dokonca aj so zvieratkami. Stačí si vybrať presne podľa toho, čo vaše deti zaujíma. A keďže Domelia myslí na všetky pracujúce maminy a ocinov, pripravili sme pre vás veľký výber najzaujímavejších letných táborov.

1285842_91895516

Ak máte doma malých športovcov, určite sa potešia táboru Sportcamp. Pre deti je pripravené široké športové vyžitie: futbal, volejbal, streetbal, tenis, golf či nohejbal. Nebudú chýbať ani turnaje a rôzne súťaže. K letnému počasiu neodmysliteľne patrí aj kúpanie a tobogány, ktoré si vaše deti do sýta užijú, keďže súčasťou Sportcamp-u je aj celodenný výlet do aquaparku Tatralandia.

Chcete, aby mali vaše deti dokonalú angličtinu? V tom prípade nie je nič lepšie ako jazykový tábor, napríklad Speakland. Pre vaše deti je pripravený bohatý program, a to len v anglickom jazyku. Budú sa môcť zahrať na Sherlocka Holmesa, naučia sa prežiť v prírode, vyskúšajú si tiež, aké to je byť Superstar. Prichystané sú aj rozličné súťaže o hodnotné ceny.

Veľmi špecifickou skupinou táborov sú tábory tematické. Ak vaše deti milujú rozprávky, potom ich určite poteší Disneycamp. V tomto tábore sa stretnú so všetkými známymi postavičkami – s morskou vílou Ariel, Nemom, Pinocchiom, Šmolkami a inými. Rozprávkové prostredie sa nachádza blízko vodnej nádrže Duchonka.

Letný tábor 13.komnata nájdete v skutočne „strašidelnej“ lokalite nazvanej Čertovský les. Na jeho území stojí pevnosť s trinástimi komnatami. Úlohou detí bude rozlúštiť ich tajomstvá: navštíviť bájnu Atlantídu, otvoriť Pandorinu skrinku, preplávať Bermudský trojuholník a oveľa oveľa viac. Hotely pre deti sa nachádzajú v rekreačnej oblasti Čertov (Lazy pod Makytou).

Veľmi originálny názov nesie tábor so zvieratkami. Volá sa Ranč u Indiánky. Tento tábor nájdete na farme za Malackami, kde chovajú kone, ovce, kozy, čínske prasiatka, morky, pávy a iné zvieratá. Vaše deti budú môcť byť pri ich kŕmení a ošetrovaní, pri niektorých činnostiach môžu aj pomáhať. Na koňoch sa, samozrejme, budú môcť aj povoziť. Ranč u Indiánky ponúka počas celých prázdnin týždenné tábory od nedele do nedele.

Máte doma staršie deti? Pre nich sú mládežnícke tábory ako stvorené. Pre tínedžerov je tu nový tábor Pohoďák. Váš mládežník môže kandidovať za poslanca Aliancie a rozhodovať s vedúcim o pravidlách v tábore. Pripravené sú samozrejme aj tematické „žúrky“ a „cool párty“ so skutočným dídžejom.

Tak čo, vybrali ste si? 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *