Preskočiť na obsah

Domelia je v novom šate – Nový dizajn pre Tvoju lepšiu prehľadnosť

  • by
Nový dizajn - Domelia.sk

Možno si si už stihol všimnúť novinku, ktorú stránka Domelia.sk prináša. V priebehu rokov sa stránka pomalinky menila až dorazila do bodu, kedy potrebovala zmeniť aj svoj dizajn. Dizajn potrebovala prispôsobiť hlavne potrebám svojich používateľov.

Výrazná zmena sa dotkla hlavnej stránky a horného menu

Nová hlavná stránka

Hlavná stránka teraz už v prvom kroku zistí tvoje potreby a následne ti ponúkne iba tie možnosti, o ktoré sa zaujímaš:Rozdelovač - Tvoja praca a pomoc v domácnosti - Domelia.skPotrebuješ pomôcť alebo si chceš privyrobiť? Jednoduchým klikom nájdeš obsah, ktorý potrebuješ. Ak už Domeliu využívaš, klikni na prihlásenie a po úspešnom prihlásení sa ti celá stránka prispôsobí.

 

Vždy dostupný obsah

Naša hlavná stránka je teraz skvelým rázcestníkom aj pre neprihláseného používateľa. Z hlavného menu sa na klik dostaneš k žiadanému obsahu. Stačí sa len rozhodnúť či chceš zarábať alebo potrebuješ pomôcť a kliknúť. A aj keď sa preklikneš kamkoľvek, stále máš na klik prístupný celý obsah cez odkazy v hlavnom menu:

nové horné menu - Domelia.sk

Chceš si privyrobiť, potrebuješ pomôcť v domácnosti alebo hľadáš zamestnancov/klientov pre svoju firmu? Teraz všetko dostupné na jeden klik aj v novom hlavnom menu.

 

Krátky filter

Nová hlavná stránka ti po kliku zobrazí krátky filter našej pracovnej inzercie, ty si vyberieš v akej oblasti a kde potrebuješ pomôcť, alebo chceš zarábať, a po kliku na tlačidlo hľadať ťa zoberieme do patričného zoznamu profilov pomocníkov, alebo pracovných inzerátov:

Krátky filter - Domelia.sk

Kam zmizlo pôvodné horné menu?

Malá zmena sa tak dotkla aj ľavého filtra na našich zoznamoch inzerátov a profilov. Z pôvodného horného menu, sme možnosť výberu služby presunuli do ľavého filtra.

bocne menu - Domelia.skVeríme, že touto malou úpravou uľahčíme orientáciu v zoznamoch a tak viac nebudeš strácať čas zdĺhavým vyhľadávaním.

Nové menu po prihlásení

Pre registrovaných používateľov je pripravené prehľadnejšie horné menu, vďaka ktorému sa používateľ vždy ľahko a rýchlo dostane tam, kam potrebuje a to z akéhokoľvek miesta na stránke.

Menu prihlásený - Domelia.sk

Po prihlásení na ľavej strane nového menu nájdeš svoju nástenku a zoznam pracovných inzerátov či profily pomocníkov. Na pravej strane zas nájdeš tvoje správy, profily či inzeráty a ďalšie možnosti akými sú osobné údaje, nápoveda, nastavenia prihlasovacích údajov a mailových notifikácií, cenník, prehľad objednávok a možnosť odhlásiť sa nájdeš pod svojim menom. Všetko pekne dostupné z akéhokoľvek miesta na stránke.

Zmena farby

Pri redizajne sme sa rozhodli použiť modrú farbu ako našu hlavnú farbu, nakoľko s pôvodnou lososovou farbou sa častejšie spájalo skôr ženské publikum. Našou snahou je prispôsobiť stránku neutrálne, keďže ju používa aj veľa mužských používateľov 😉

Redizajn - Domelia.skDúfame, že sa ti zmeny budú páčiť, umožnia ti ľahko a rýchlo používať našu stránku a tak ušetríme tvoj drahocenný čas.

Poďakovanie

Veľká vďaka patrí nášmu programátorovi Majovi, nadrel sa ako drak, aby sa nám to podarilo. Tiež nezavislým chalanom Marekovi a Peťovi, ktorí nám s veľkou chuťou pomohli a pripravili toto skvelé riešenie.

Prosba:

Vieme, že nie sme neomylní a pri práci sa vždy vyskytnú aj chyby alebo nefunkčnosti. Preto ťa touto cestou prosíme, ak sa ti niečo nezdá, neváhaj a píš nám na [email protected].

Ďakujeme

Tím Domelia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *