Preskočiť na obsah

Kam vyraziť za letom?

Dovolenková sezóna je v plnom prúde a vás stále trápi odpoveď na otázku, kam pocestujete tento rok? Nie ste sám, ak čakáte na last minute, zrejme si nechávate priestor pre rýchle rozhodovanie. Určité preferencie pre konkrétnu krajinu však máme všetci, no nemusia sa zhodovať ani v rodine.

kam za letem_domelia

Je preto nevyhnutné nájsť kompromis, s ktorým sa zmieria všetci. Ak predsa sa vaše názory celkom líšia, skúste sa dohodnúť tak, že tento rok pôjdete na jedno miesto a nabudúce zasa vyhoviete inému členovi domácnosti. Dovolenka je predsa na oddych, nestrácajte zbytočne čas aj energiu pri dohadovaní sa.

Asi najobľúbenejšou stálicou v našej voľbe je samozrejme Chorvátsko, no ak vás už nudí, alebo jednoducho chcete vidieť iný kus sveta, pohľadajte napríklad vhodnú destináciu v Taliansku. Jeho blízkosť je taktiež výhodou, no a čakať vás tu budú nové zážitky. Nádherným miestom

Naše rozhodovanie prevažne nechávame na poslednú chvíľu. Dôvodom sú lákavé last minute zájazdy, ponúkané aj online na dovolenka.travel. Preto sa skôr než pre konkrétnu destináciu rozhodujeme najmä podľa ceny, jednoducho chceme ušetriť. Možno vás tak upúta celkom iná krajina, no dôležité je najmä to, aby sme si oddýchli od stresu v práci a zabudli na naše každodenné starosti.

Zväčša však k cene ponúkaných zájazdov treba pripočítať aj cenu dopravy. Využiť môžete vlastné auto, no ak ide o väčšie vzdialenosti, jednoznačne je pohodlnejšia letecká doprava. Lacné letenky sú dostupnejšie a umožňujú pohodlne a rýchlo cestovať väčšine dovolenkárov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *