Preskočiť na obsah

Našli ste na Domelii perfektného človeka? Takto sa s ním spojíte

Vytvoriť si účet nestačí. Aby ste sa mohli skontaktovať s inými užívateľmi na Domelii, musíte splniť ešte jednu podmienku. Či pomoc ponúkate, alebo hľadáte.

Zaujal vás na Domelii inzerát rodiny, ktorá hľadá opatrovanie pre staršieho príbuzného a chcete ju kontaktovať, no napriek tomu, že ste sa zaregistrovali, neviete ako? Alebo si hľadáte pravidelnú výpomoc na upratovanie a na Domelia.sk ste našli zaujímavého kandidáta, no napriek registrácii sa s ním nedokážete skontaktovať?

Musíte splniť jednu podmienku

Keďže výpomoc v domácnosti je háklivá vec – a to pre človeka, ktorý si do domova niekoho cudzieho púšťa, ale aj pre človeka, ktorý do cudzej domácnosti vstupuje – snažíme sa predísť tomu, že na Domelii budú figurovať špekulanti. Využívanie Domelia.sk sme preto pre obe skupiny užívateľov podmienili jedným krokom, aby sme sa o nich dozvedeli viac.

Ak pomoc ponúkate

Podmienkou pre kontaktovanie rodiny, ktorá hľadá pomocníka, je to, že si vytvoríte profil v niektorej zo služieb, ktoré cez Domelia.sk možno poskytovať. Profilov môžete mať niekoľko, na každú službu zvlášť, či ide o opatrovanie detí alebo seniorov, upratovanie či doučovanie – ba dokonca aj všetky. Až keď si profil vytvoríte a bude overený našou zákazníckou podporou, bude vám pri inzeráte klienta sprístupnená možnosť kontaktovať ho. Overenie prebieha do 24 hodín.

Ak pomoc hľadáte

Aby rodiny, respektíve klienti mohli využívať služby pomocníkov na Domelia.sk, je nutné, aby si po registrácii uhradili členský poplatok na obdobie, aké potrebujú. Iba tak sa stanú súčasťou komunity, v ktorej môžu kontaktovať vybraných pomocníkov na upratovanie, doučovanie i opatrovanie detí či seniorov. A len vďaka ich profilom budú vedieť, ako si vybrať toho správneho pomocníka.

Chceme zvýšiť vašu bezpečnosť

Všetky novo vytvorené profily pomocníkov a ponuky klientov pre dobro celej komunity ihneď preverujeme, a to do takej miery, do akej to umožňuje zákon. Nutnosť vytvoriť si reálny verejný profil či serióznu pracovnú ponuku zase pomáha komunite na Domelii rásť, aby všetci užívatelia navzájom videli inzeráty aj pomocníkov, z ktorých je možné si vyberať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *