Preskočiť na obsah

Prečo hodnotiť a pýtať si hodnotenia za výpomoc v domácnosti?

Či si vyberáte dovolenkový hotel alebo nakupujete vysávač cez internet, spoliehate sa na hviezdičkový systém hodnotenia. Rovnako spoľahlivá je Domelia.

Bodový systém hodnotenia je vďačný nástroj, ktorý vám úplne intuitívne poskytne informáciu o tom, ako boli iní zákazníci spokojní s daným produktom či službou. Chceme, aby sa rovnako intuitívne dalo vybrať aj spomedzi pomocníkov na Domelii, preto v ich profiloch funguje bodovací systém. Ten vyjadruje priemer z hodnotení predchádzajúcich klientov, ktorí sa rozhodli zanechať pomocníkovi svoj posudok vykonanej práce.

Na Domelia.sk sme najnovšie zaviedli zoraďovanie profilov podľa ich kvality. Kvalitu počíta zložitý algoritmus, ktorý okrem iného zohľadňuje aj bodové hodnotenie pomocníka alebo to, či si od svojich klientov po uskutočnenej spolupráci pýta referencie (čo je znakom toho, že sa nebojí nechať zákazníka ohodnotiť svoju prácu).

Prečítajte si 4 dobré dôvody, prečo hodnotiť a pýtať si hodnotenia za vykonané služby.

1. Odporúčanie od klienta, ktorý služby využil, môže človeku na opatrovanie detí, upratovanie, doučovanie či opatrovanie seniorov pomôcť k ďalšej spolupráci.

2. Úprimné hodnotenie poodhalí pomocníkovi slabšie stránky jeho práce, aby ich mohol zlepšiť. Tak hodnotiaci pomáha zlepšovať celkovú kvalitu služieb na Domelii.

3. Hodnotenie pomocníka pomáha ostatným klientom, rodinám a agentúram ľahšie si vybrať kvalitnú pomoc do domácnosti bez rizika, že najímajú “mačku vo vreci”.

4. Každý hodnotiaci ide príkladom ostatným, ktorí využívajú služby v domácnosti cez Domelia.sk. Motivuje ich tak tiež zanechať hodnotenie, čo v konečnom dôsledku pomôže jemu samému v budúcnosti.

domelia.sk_2016_hodnotenie

Výpomoc v domácnosti v oblastiach ako doučovanie, upratovanie, opatrovanie detí či opatrovanie seniorov je služba, ktorá musí dodržiavať isté profesionálne i etické zásady. Veríme, že práve systém hodnotení a spätnej väzby je kontrolným orgánom, ktorý všetkým užívateľom Domelie – pomocníkom, rodinám i agentúram – uľahčí výber i vzájomnú spoluprácu cez Domelia.sk. Ďakujeme vám, že tieto zásady pomáhate dodržiavať – tým, že hodnotenia zanechávate, alebo si ich pýtate.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *