Preskočiť na obsah

S novou službou od Domelie si zarobíte ešte viac

V predchádzajúcom článku, v ktorom sme vám predstavili novú službu – Hodnotenie poskytovateľov, sme sa venovali najmä jej užitočnosti pre rodiny. Ak však stojíte na opačnej strane – ako babysitterka, opatrovateľ seniorov, doučovateľ či pomocníčka na domáce práce, iste sa pýtate, aké plus prinesie táto služba vám. Že celkom presne neviete? Toto sú tri najväčšie výhody pre vás.

  1. Príležitosť zahviezdiť
    Môžete byť perfektná opatrovateľka, ktorá má s babysittingom niekoľkoročné skúsenosti. Alebo ste šikovná angličtinárka s prvotriednym prístupom pri doučovaní detí. O vašich schopnostiach a zručnostiach však momentálne viete len vy, prípadne tí, ktoré využili vaše služby. S novou službou od Domelie sa však o vás dozvedia všetci. Stačí, ak rodiny, pre ktoré ste pracovali, požiadate o hodnotenie vašich služieb: jednoduchým udelením hviezdičiek vyjadria, na koľko boli s vami spokojní. Hodnotenie sa automaticky zobrazí vo vašom profile a uvidia ho tak aj ostatní záujemcovia. Napríklad takto:
    Profil_rating_s_komentarom_SK-708x600
  2. Dostaňte sa na najvyššie priečky
    Čím viac pozitívnych hodnotení od rodín dostanete, tým vyššie bude vaše umiestnenie v oblasti, v ktorej služby ponúkate. Tak napríklad – ak si privyrábate opatrovaním seniorov, hodnotenie od rodín vám pomôže odlíšiť sa od ostatných poskytovateľov. Ak ste navyše získali veľký počet hviezdičiek, rodina bude dôverovať skôr vám ako neznámemu opatrovateľovi. Hodnotenia vás teda nielenže posunú na prvé priečky v zozname profilov, zároveň tiež prezradia, že ste spoľahlivý a dôveryhodný človek. Vďaka tomu sa na vás začne obracať stále viac a viac záujemcov a vy si tak viac zarobíte.
  3. Viac hviezdičiek, viac práce, viac peňazí
    Rodiny sa o vás vďaka hodnoteniam dozvedeli, častejšie vás kontaktujú so záujmom o vaše služby. Toto všetko vedie k jedinému: k lepšiemu zárobku. Využite zavedenie novej služby vo váš prospech, začnite si budovať na Domelia.sk dobré meno. Ukážte sa všetkým a presvedčte ich, že ak rodina hľadá najlepšiu babysitterku, opatrovateľku seniorov, doučovateľa či gazdinku na domáce práce, oplatí sa jej obrátiť práve na vás.

Ako získať hodnotenia od rodín?
Chceli by ste mať vo svojom profile čo najväčší počet hviezdičiek? Vy sami môžete požiadať o hodnotenie tie rodiny, pre ktoré ste pracovali. Využiť na to môžete novú sekciu Hodnotenia, z ktorej jednoducho odošlete žiadosť vybranej rodine. Túto možnosť nájdete aj pri komunikácii priamo s rodinou v pravom menu v časti Správy.

Ziadost_o_hodnotenie_SK

Hneď po tom, ako vám rodiny udelia príslušný počet hviezdičiek, sa vo vašom profile zobrazí dosiahnuté skóre – ako priemer všetkých získaných hodnotení. Finálne skóre je verejné a nedá sa nijako skryť. Ak však rodina pripojí aj slovné hodnotenie, je na vás, či si ho vo svojom profile zverejníte.

Domelia.sk vám želá kopec úspechov pri získavaní len tých najlepších hodnotení. Požiadajte rodinu, pre ktorú ste pracovali, o hodnotenie aj vy a zvýšte svoje šance na pekný zárobok!
Požiadať rodinu o hodnotenie mojej práce

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *