Preskočiť na obsah

Tešte sa z parádneho vysvedčka aj u vás doma

Školský rok sa pomaly uzatvára a spolu s ním aj známky žiakov. Nech už polročné vysvedčenie dopadlo akokoľvek, nad koncoročným sa už nedá len tak mávnuť rukou. Teda – nemali by ste. Ak by ste tak urobili, môžete dieťaťu vyslať signál, že vzniknutá situácia sa už nedá zmeniť a vlastne sa už nemusí snažiť. Vaše dieťa však potrebuje práve opačný príklad – ukážte mu, že o lepšiu známku treba zabojovať, snažiť sa sústavnou prípravou – napríklad doučovaním.

Do zatvorenia školských brán zostáva niekoľko týždňov. Preto by ste ich mali spolu s vaším školákom naplno využiť. Najmä ak mu hrozia nepekné známky. Trápi sa váš žiačik s predmetom, pri ktorom ste sa v škole zapotili aj vy? Nuž, to je ošemetná situácia, ale Domelia aj na ňu pozná riešenie. Vedeli ste, že vo vašom meste či obci je kopa šikovných ľudí, ktorí majú matematiku, slovenčinu, cudzí jazyk, ale aj takú fyziku či chémiu v malíčku? Spojte sa s nimi rýchlo a jednoducho. Ako? Cez www.domelia.sk.  Získajte kontakty na šikovných ľudí, ktorí ponúkajú doučovanie – z akéhokoľvek predmetu potrebujete.

Vybrali ste si už doučovateľa pre svojho školáka? Stačí sa s ním dohodnúť, kde bude doučovanie prebiehať (či u doučovateľa alebo u vás doma), koľko stojí hodina, ako často bude doučovanie prebiehať a… hotovo! Ste na ceste k lepším známkam.

Poponáhľajte sa, do uzatvorenia známok už nezostáva veľa času, váš školák by mal preto využiť všetky šance, ktoré sa mu núkajú. Veď ani vy sa nepotešíte trojkám či stoličkám na vysvedčení. Kliknite na Domeliu a vyberte si doučovateľa, ktorý pomôže vášmu žiačikovi pochopiť to, čomu na hodine neporozumel, ktorý mu objasní to, čo nebolo dostatočne vysvetlené učiteľom. Matematika, fyzika, chémia či cudzí jazyk? Už nemusia byť u vás doma strašiakom!

Prajeme veľa šťastia pri opravovaní známok  a na vysvedčení nech sú len tie najkrajšie! 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *