Preskočiť na obsah

Aj Domelia bude na Profesia days. A vy?

Najväčší veľtrh práce Profesia days sa blíži a Domelia na ňom nemôže chýbať. Domeliu nájdete v zóne Bez hraníc – v špeciálnej zóne venovanej maminám a ocinom po rodičovskej dovolenke, ale aj tým, ktorí majú záujem o prácu babysitterky. Čakajú na vás dobré rady, dôležité informácie, zaujímaví zamestnávatelia a kopa motivácie. Chcete vedieť, aký program sme si pre vás v rámci zóny Bez hraníc pripravili?

profesiadays-5_

Ak si hľadáte prácu, skočte si k nám po cenné rady do špeciálnej poradne pre mamičky, ktoré sa chystajú vrátiť do pracovného života. Deti pokojne zoberte so sebou, hneď vedľa poradne bude detský kútik, v ktorom vaše ratolesti zažijú kopec zábavy. Pripravené sú veselé aktivity na mieru šité všetkým drobcom – spravte radosť aj im, aj sebe.

Zaujíma vás problematika zamestnávania mamičiek? Trápia vás odmietnutia firiem, hneď ako vyrukujete s tým, že máte doma deti? Príďte si vypočuť inšpiratívne prednášky, naučte sa, ako sa zamestnať sama, keď vás nechcú zamestnať. Možností je veľa a určite sa nejaká nájde aj pre vás – a ešte na tom aj zarobíte!

Nie však každý zamestnávateľ je rovnaký. V zóne bez Hraníc spoznáte firmy, ktoré sa nebránia zamestnankýň – mamičiek. Práve naopak. Príďte spoznať zamestnávateľov a ich špeciálne programy, ktoré sú naklonené vám i vašim deťom. Zdá sa vám to ako sen? Dokážeme vám, že na Slovensku existujú aj prorodinne orientované firmy!

Okrem toho je pripravený aj kurz prvej pomoci pre rodičov. Viete, ako sa zachovať, ak by sa vaše dieťa začalo napríklad dusiť? Buďte pripravený na všetko, naučte sa, ako zachrániť život vášho dieťaťa v prípade nehody či úrazu.

Ste odvážna mamina? Chcete sa pustiť do vlastného biznisu? Tak potom si odskočte aj do zóny Podnikaj. Tu sa budete môcť stretnúť s úspešnými ľuďmi, ktorí vám prezradia svoj recept na to, ako sa naštartovať  a urobiť zo svojej záľuby zárobkovú činnosť.

Program na Profesia days je skutočne bohatý. A my ešte stále nekončíme. Ak budete mať chvíľku voľno, určite navštívte aj zónu Vzdelávanie. Tu totiž nájdete projekt Knihobežník – špeciálnu knižnicu s množstvom zaujímavých kníh, ktoré si môžete zadarmo požičať, prečítať a potom vrátiť späť „do obehu“, aby sa k nim dostali aj ďalší. Partner zóny Vzdelávanie – Martinus, však tiež prináša aj ďalšiu skvelú akciu. Priamo na veľtrhu si budete môcť objednať akúkoľvek knihu z tohto kníhkupectva so špeciálnou zľavou až 20%. Prísť na veľtrh sa oplatí a ešte k tomu aj ušetríte!

Na Profesia days je toľko šancí získať prácu! Veď napríklad aj spoločnosť UniCare hľadá babysitterky. Ak splníte ich podmienky a postúpite do užšieho výberu, priamo na veľtrhu sa dostanete do výberového procesu. Máte tak veľkú šancu uplatniť sa v UniCare centre aj na iných pozíciách – ako učiteľ, babysitter, animátor detských osláv či animátor denných táborov. Určite vyskúšajte!

A to stále nie je z nášho dlhočižného programu všetko! Zaznačte si v kalendári 25. a 26. február a príďte Profesia days 2015 navštíviť celá rodinka! Vidíme sa na veľtrhu práce. 🙂

6 názorov na “Aj Domelia bude na Profesia days. A vy?”

  1. to je super ze poriadate taketo podujatie pre mamicky
    manzelka uz treti mesiac nemoze najst vhodnu pracu, takze ak by ste jej nejako poradili ci ju usmernili to by bolo super
    mohli ste aj nejaky zoznam prednasok uviest, teda ak budu
    alebo je to, ze treba prist a osobne a individualne sa da porozpravat?
    doteraz som bol v tom, ze taketo podujatie bolo pre mladych co si po skole budu hladat pracu
    vdaka za informaciu

  2. Dobry den,

    pani manzelke odporucame prist a navstivit poradnu pre mamicky, kde ziska od nasich odbornikov kopec dobrych rad, ako uspiet pri hladani prace. Ak vas zaujima program, sledujte http://www.profesiadays.sk, zoznam prednasok pravidelne aktualizujeme. Urcite pridte cela rodina, pre deti je pripraveny detsky kutik, pre vas zas cenne informacie, ale aj moznost stretnut sa osobne s potencialnym zamestnavatelom.

    Tesime sa na vas! 🙂

    Domelia.sk

  3. Dobrý deň,

    zaujímalo by ma, kde sa koná podujatie PROFESIA DAYS? V uvedenom letáku som našla iba termín.
    Ďakujem.

    Zemanová

  4. Dobry den, pani Zemanova,

    veltrh prace Profesia days sa bude konat uz o par dni, presne 25. – 26. februára 2015.

    Radi vas uvidime 🙂

    Domelia.sk

  5. Jarmila Hrebeňarová

    Dobrý deň:chcem sa spýtať či je ešte a kedy podujatie PROFESIA DAYS?Tiež si hľadám prácu či opatera detí,seniorov a taktiež niečo zarobiť

  6. Dobrý deň, Jarmila,

    podujatie Profesia days sa uskutočňuje iba raz ročne, tohtoročný ste, žiaľ, premeškali (uskutočnil sa 25.-26. februára 2015). Kým však pripravíme ďalší ročník Profesia days, možnosť privyrobiť si vám ponúka Domelia.sk. Stačí sa zaregistrovať: http://www.domelia.sk/registracia a vybrať si typ služby, ktorú chcete ponúkať. Vytvorenie profilu na Domelii je zadarmo a máte šancu privyrobiť si u rodín z vášho okolia. Ak máte akékoľvek otázky, napíšte nám na [email protected].

    Pekný deň praje
    tím Domelia.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *