Preskočiť na obsah

Plastika, šperky alebo nová kabelka?

  • by

My ženy sme so sebou neustále nespokojné. Stále na sebe nájdeme to, čo treba zmeniť. Jedným z výdobytkov dnešnej doby sú aj prsné implantáty. Veď ktorá žena by netúžila po krásnych prsiach? Plastické operácie dnes už nie sú vôbec žiadnym tabu. Tento ošiaľ sa začal v 6o. rokoch minulého storočia a pokračuje dodnes. Samozrejme – na radosť a aj pre zdravie zákazníčok, už v mnohých vylepšeniach. Na celom svete si týmto zákrokom dopomohlo ku krajším prsiam už 3 milióny žien a tento počet každým dňom stúpa. Ak aj vy patríte k ženám, ktoré nad takýmto zákrokom premýšľajú, svoje rozhodnutie by ste si ešte pred samotnou operáciou mali poriadne zvážiť a premyslieť.

hodinky_domeliaV prvom rade by ste si mali nájsť najlepšiu kliniku vo vašom okolí, ktorá má s takýmito operáciami bohaté skúsenosti. Určite pátrajte a zistite si skúsenosti iných žien s touto klinikou a, samozrejme, aj s rovnakým zákrokom, aký plánujete.. Ak sa predsa len pre takýto zákrok rozhodnete, informujte sa na webe krajsieprsia.sk, kde nájdete všetky odpovede na vaše otázky.

Potom prichádza na rad konzultácia s plastickým chirurgom. Počas nej by vám mal vysvetliť postup operácie, možné komplikácie a tiež čo vás bude čakať počas rekonvalescenčného obdoba. Dobrý plastický chirurg nevidí iba možný zárobok a vaše financie. Dobrý chirurg by vás mal od operácie aj odhovoriť – ak si zákrokom nie ste istá, alebo ak je nad slnko jasnejšie, že vy nie ste tá, ktorá ho potrebuje.

Čo však môže žene vylepšiť náladu počas čakania na zákrok, sú aj krásne hodinky alebo šperky. Na webe nájdete internetové obchody, ktoré ponúkajú dámske hodinky za super ceny.

Plastické operácie už nie sú tak rizikové ako v minulosti. Milé dámy, ak sa však takejto operácie aj napriek tomu bojíte a nechcete zbytočne riskovať, radosť si môžete urobiť aj krásnou kabelkou. Vyberte si z ponuky akýkoľvek variant, tvar či farbu, a budete sa cítiť rovnako krásna ako s novými prsiami. Rozdiel uvidíte iba v cene investície 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *