Preskočiť na obsah

SÚŤAŽ: Získajte členstvo na Domelii a s ním odmenu do domácnosti!

  • by
Domelia: Domáce práce ťa nezabijú, ale načo to pokúšať?

September. Mesiac, ktorý toho so sebou vždy prináša minimálne toľko ako január. Školský rok, ročné obdobie a nové povinnosti všade, kam sa pozriem.

Niekomu toto tempo vyhovuje a vraj je dobrým receptom napríklad proti jesenným depresiám. Ja mám však depku skôr z toho, že neviem, kam skôr skočiť. Pripraviť kvety na zimu? Vypratať po lete balkón? Či zase zavárať, aby úroda zo záhradky nevyšla nazmar?

Ak ste ako ja a chcete si od všetkého aspoň trošku odbremeniť, nezabúdajte, že je tu pre vás Domelia. Skúste možnosť nájsť si vďaka kvalitnému systému hodnotenia šikovného pomocníka na prácu v domácnosti a využite jeseň na príjemnejšie aktivity.

Súťaž, ktorá vás má zmeniť

Chceme, aby ste sa pred zimou nabili energiou a naučili sa venovať viac času sebe a veciam, ktoré vám robia radosť. A tak sme sa rozhodli, že tento mesiac vás k vyskúšaniu Domelie skúsime motivovať súťažou o 5 praktických balíčkov s darčekmi do domácnosti (milé hrnčeky s odkazovačom, plánovacie nálepky od little miss sticker a vtipné nákupné tašky od Domelie).

Do žrebovania zaradíme všetkých, ktorí si do konca septembra objednajú členstvo na Domelii aspoň na mesiac. Tak do toho, prelúskajte profily opatrovateliek detí, pomocníkov v domácnosti a upratovačiek, domácich majstrov, lektorov a doučovateľov, opatrovateľov seniorov a osobných asistentov. A keď si vyberiete, pri uhradení členstva vás automaticky zaradíme do súťaže.


Súťaž prebieha do konca septembra a výhercov budeme kontaktovať v prvom októbrovom týždni. Súťaž je určená ako pre existujúcich, tak aj pre nových členov komunity na Domelia.sk. Podmienkou pre zaradenie do súťaže je uhradenie mesačného či vyššieho členstva pre domácnosť. Detaily členstiev sú k dispozícii v cenníku Domelia.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *