Preskočiť na obsah

Nestihli ste deti zapísať na krúžky? Domelia má riešenie!

Pozabudli ste sa v rušnom období nástupu vašich detí do školy a nestihli ste ich zapísať na krúžky? Nezúfajte, stále je tu pre vás veľa možností. Vo vašom meste funguje množstvo celoročných krúžkov, na ktoré môže vaše dieťa nastúpiť kedykoľvek.

gymnastika

Vybrať si môžete naozaj z rôznych krúžkov: v ktorých sa naučia fotografovať, alebo ak máte doma malých hráčov-stratégov, môžu sa stať členmi šachového klubu. Pre umelecky nadané deti je tiež možnosť prihlásiť sa do speváckeho alebo divadelného súboru. Ak sa vaše ratolesti radi hýbu, prihláste ich na tanečný krúžok, stačí si len vybrať druh tanca: swing, hip-hop? Je to na len a len na vašom malom tanečníkovi. Pre slečny je zas častou voľbou napríklad aj gymnastika.

Zaujímavosťou tiež môžu byť kurzy sebaobrany pre deti. Na nich sa deti naučia, ako sa brániť v prípade ohrozenia, ovládať svoje emócie a najmä byť disciplinovanými. Napríklad na kurzy karate, džudo či kung-fu prebiehajú nábory detí počas celého roka, stačí si len vybrať z ponuky.

Ďalšou z možností je však využiť vašu obľúbenú Domeliu! Viete, že tu nájdete ponuky stovky šikovných ľudí, ktoré ponúkajú doučovanie rozličných jazykov, hry na hudobných nástrojov, umeleckých či športových aktivít?
Tak napríklad úplnou samozrejmosťou sú hodiny doučovania angličtiny či nemčiny, vaše deti ale môžu napríklad po návrate zo školy tráviť čas aj na súkromnej hodine akademickej kresby či maľby, a to priamo u vás doma.
Ak sa vaši drobci túžia naučiť hrať na nejakom hudobnom nástroji, môžu mať vlastného učiteľa hry na gitare, na klavíri, ale dokonca aj na trúbke, či akordeóne. Nájdete však u nás aj ponuku napríklad doučovania spevu či hry na zobcovej flaute.
Že máte doma malých tanečníkov, no nemajú sa kde vyblázniť? Na Domelii dokonca nájdete aj súkromného učiteľa takých tancov ako sú flamenco či step!
Pre deti zbláznené do športu zas máme vlastného trénera, ktorý sa postará o ich pohybovú prípravu!

Youth-soccer-indiana

Nuž, čo poviete? Rozhodne je z čoho vyberať, však? 😉

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *