Preskočiť na obsah

Novinka na Domelii: Vyjadrite spokojnosť s odvedenou prácou

Domelia sa vždy poteší akýmkoľvek pripomienkam, nápadom, či návrhom, ktoré by ste uvítali na našom portáli. Vaše názory sú pre nás dôležité a veľmi si ich vážime, keďže sú pre nás skvelou inšpiráciou. Aj preto by sme vám radi prezradili viac o parádnej novinke, ktorú sme na Domelia.sk spustili.

Apríl 2015 priniesol na Domelii novú skvelú funkciu – hodnotenie poskytovateľov služieb. Využili ste služby babysitterky, opatrovateľa seniorov, či doučovateľa? Alebo ste si našli pomocníka na upratovanie, venčenie psov, či záhradkárske práce? Odteraz budete môcť vyjadriť spokojnosť, ale aj nespokojnosti s ich prácou!

Ohodnotením poskytnutých služieb si tak rodiny môžu navzájom radiť, ktorý z poskytovateľov si robí svoju prácu najlepšie. Tieto hodnotenia sú prínosom aj pre samotných poskytovateľov, pretože čím viac pozitívnych spätných väzieb získajú, tým viac porastie dopyt práve po ich službách.

Veď si to predstavte: zháňate dobrého učiteľa hry na klavíri, ktorý by raz do týždňa prišiel k vám domov. Na Domelia.sk nájdete desiatky profilov na doučovanie – ktorý z nich je však ten najlepší? Alebo naopak – máte roky skúseností s učením detí na klavíri. Ako sa odlíšiť od ostatných doučovateľov?
Vďaka našej aprílovej novinke môžu rodiny ohodnotiť prácu doučovateľa: použil učebné metódy primerané veku dieťaťa či jeho znalostiam? Vybral zaujímavé skladby na výučbu? Takto hodnotiaci rodič aj ostatným rodičom prezradí spokojnosť s doučovateľom.

Jednoduché hviezdičkovanie

Hodnotenie poskytovateľov je veľmi jednoduché. Udeliť môžete od jednej do maximálne päť hviezdičiek. Čím viac hviezdičiek udelíte, tým vyššiu spokojnosť s vykonanou prácou vyjadríte. Ak sa vám prístup opatrovateľky nepáčil alebo ste celkovo neboli spokojní, prípadne chcete varovať ostatných rodičov, pokojne udeľte iba jednu hviezdičku.

Rating_formular_SK

Poskytovateľom sa hodnotenie automaticky zobrazí v ich profile – ako priemer všetkých získaných spätných väzieb od rodín. Vďaka tomu sa budú ostatní rodičia jednoduchšie rozhodovať pri výbere opatrovateľky či doučovateľa matematiky. Ak k hodnoteniu napíšete aj komentár, bude na poskytovateľovi, či si ho v profile zverejní.

Profil_rating_s_komentarom_SK

Ako sme už spomenuli, hodnotenie od rodín je skvelou správou aj pre samotných poskytovateľov služieb. Napríklad, opatrovateľky detí budú mať väčšiu šancu, že ich oslovia ďalšie mamičky, ktoré potrebujú postrážiť deti, taktiež však rodiny budú vidieť, na koho sa môžu spoľahnúť, ak budú potrebovať upratať byť, postarať sa o babku či dedka či doučiť nejaký predmet.

Poskytovatelia môžu poslať rodinám žiadosť o hodnotenie, a to priamo zo svojho konta na Domelia.sk v časti Správy. Alebo tak môžu urobiť v novej sekcii Hodnotenia, kde budú zaznamenané všetky odoslané žiadosti rodinám a taktiež už získané hodnotenia.

Hodnotiacich odmeňujeme

Za každé hodnotenie, ktoré poskytovateľom udelíte, získate od Domelie malý darček pre vaše deti. Hneď ako poskytovateľa ohodnotíte počtom hviezdičiek, ktoré si podľa vás zaslúži, na váš mail zašleme originálnu Domeliovánku. Našu špeciálnu vymaľovánku si jednoducho vytlačte a dajte deťom, nech ju vyfarbia podľa vlastnej fantázie. Najkrajšie vyfarbené obrázky budeme aj odmeňovať, pripravené sú skvelé ceny pre celú rodinu!

Chcete vedieť o súťaži viac? Sledujte nás na Facebooku a budete informovaný ako prvý!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *