Preskočiť na obsah

Skvelé tipy, ako uľahčiť seniorom život

  • by

V starobe človek často potrebuje pomôcť s každodennými činnosťami práve od svojich blízkych. Avšak sami určite dobre poznáte ten pocit plný výčitiek, keď nemôžete byť starkým po ruke, práve keď to potrebujú. Pri pomyslení na domov dôchodcov sa nielen vám, ale hlavne vášmu deduškovi ježia chlpy na celom tele. Nájdite radšej spôsob, ako uľahčíte svojim blízkym život v ich prirodzenom prostredí, akým je predovšetkým ich domov.

Vráťte svojim starým rodičom pocit samostatnosti!

V súčasnej dobe moderných technológií by bolo neuveriteľné, keby sme si aj starnutie nevedeli spríjemniť. ProSeniorshop.sk je prvým obchodom na slovenskom trhu, ktorý ponúka praktické a naozaj využiteľné pomôcky pre seniorov, alebo ľudí s rôznymi zdravotnými ťažkosťami. Vďaka týmto kvalitným pomôckam sa vaši starí rodičia stanú opäť samostatnými a bez problémov budú môcť vykonávať každodenné činnosti v pohodlí domova.

Nájdete tu pomôcky do kuchyne, kúpeľne či spálne, rôzne protišmykové podložky a pomôcky na zvýšenie bezpečnosti v domácnosti. Množstvo týchto produktov poslúži ľuďom s problémami, ktoré sú prirodzenou súčasťou starnutia. K takýmto problémom patria napríklad trasúce sa ruky, zhoršené motorické schopnosti, bolesti pri zohýbaní sa, či zrakové a sluchové ťažkosti. Trasúce ruky a ťažkosti s motorikou vedia aj z tak bežnej činnosti akou je jedenie či pitie, urobiť nepríjemný problém. Pomocou ergonomicky tvarovaného príboru, vykrojeného pohára, alebo taniera so zvýšeným okrajom sa síce týchto problémov starkí nezbavia, ale pomôžu im sa samostatne najesť či napiť. Ak vaša starká trpí bolesťami kĺbov, obúvanie ponožiek či pančúch pre ňu môže byť naozaj frustrujúcou záležitosťou. Vyskúšajte univerzálny navliekač ponožiek, s ktorým to zvládne bez ťažkostí.

Absencia samostatnosti pri vykonávaní bežnej hygieny patrí k najcitlivejším záležitostiam starnutia. Vybavte kúpeľňu svojich najbližších protišmykovými madlom, podložkou, alebo praktickým schodíkom k vani, ktorý vašej babičke dodá väčšiu istotu, pohodlie a pocit bezpečia.

ProSenior ponúka široký sortiment elektroniky pre seniorov, ktorá rieši ich každodenné problémy. V našej ponuke nájdete mobilné telefóny, ktoré disponujú veľkými, prehľadnými tlačidlami a naozaj praktickými funkciami, ako je napríklad SOS lokátor, vďaka ktorému budete mať istotu, že váš blízky je v poriadku. Skvelou pomôckou pre slabo počujúcich je načúvacia pomôcka bez lekárskeho predpisu, alebo bezdrôtové TV slúchadlá, ktoré napojíte na televíziu. Váš dedko si nastaví hlasitosť na slúchadlách akú potrebuje, zatiaľ čo vy sledujete televízor s hlasitosťou, ktorá vyhovuje vám.

Okrem týchto praktických pomôcok do domácnosti vám ProSenior ponúka aj pomôcky, ktoré určite poznáte, avšak v nevšednom dizajnovom prevedení. Krásnu skladaciu paličku s rôznymi farebnými vzormi, či kvalitný nákupný vozík talianskej výroby „schodolez“, budú obdivovať všetky kamarátky vašej starkej.

Ak sa chcete o týchto produktoch dozvedieť viac, kliknite na stránku proseniorshop.sme.sk, kde nájdete všetky potrebné informácie.

mini-bicykel

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *