Preskočiť na obsah

Jarné upratovanie je pohoda!

Už je to tu! Cítite? Konečne sa blíži jar! Aj vy sa už tešíte na teplé slnečné lúče, prechádzky, výlety? Ale že to všetko si začnete užívať až keď skončíte s jarným upratovaním? Nemusíte! Nezabíjajte deň s vysávačom či prachovkou v ruke. Nenechajte utekať drahocenné hodiny vášho voľna leštením okien. Choďte von, buďte s vašou rodinkou – upratovanie nechajte na šikovnú osobu z Domelia.sk!
jarne upratovanie

Ak nemáte čas pripraviť vašu domácnosť na príchod Veľkej noci, svet sa predsa nezrúti. Vždy je tu totiž vaša dobrá známa Domelia, ktorá pre vás nájde osôbku, ktorá zvládne upratovanie za vás. Stačí si ju vyhľadať v zverejnených profiloch alebo si vytvorte vlastný inzerát s popisom, koho presne hľadáte. Je to jednoduché, rýchle a navyše tak získate kopec času, ktorý môžete stráviť oveľa príjemnejšie ako umývaním podláh.

Generálne jarné upratovanie nemusí byť vždy o strese, ubolených rukách a chrbte. Tento rok to môže byť o vás a vašej rodine. Naplánujte si výlety alebo relax, venujte sa svojim záľubám. Veď váš byt môže byť dokonale čistý a vy nemusíte ani prstom pohnúť. Teda… pár klikov na Domelia.sk budete musieť spraviť 😉 Najlepšie je, že postačí len pár minút hľadania a zbavíte sa tak hodín drhnutia a leštenia.

Domelia však okrem „zlatých ručičiek“ do domácnosti zabezpečí aj všetko ostatné, aby sa váš byt ligotal. Vďaka fantastickým poukážkam od dm drogerie markt si môžete nakúpiť do vašej domácnosti presne to, čo potrebujete. Máte možnosť vyhrať poukážky v celkovej hodnote 240,- EUR na nákup vlastných značiek dm podľa vlastného výberu.

ilustračná fotka_
ilustračná fotografia

Pravidlá súťaže:
Rodiny sa automaticky zaradia do žrebovania, ak si od dnešného dňa do konca apríla 2015 zakúpia akékoľvek členstvo na Domelii.

Ak ste opatrovateľka detí, či seniorov alebo si privyrábate na Domelii doučovaním, upratovaním či venčením domácich miláčikov, lajknite našu stránku a zdieľajte článok na Facebooku. Takýmto jednoduchým spôsobom sa aj vy zaradíte do súťaže.

Podmienky súťaže:
Súťaž potrvá od dnešného dňa do 30. apríla 2015. Výhercov poukážok v celkovej hodnote 240 € vyhlásime na našej Facebook stránke 1. mája 2015. Všetkým súťažiacim držíme palce!

Majte vždy prehľad, čo je nové na Domelia.sk. Sledujte nás na našom Facebooku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *